High beer

Samen met vrienden, familie of collega’s kun je ongedwongen genieten van een selectie van prachtige speciaalbieren, elk perfect samengesteld met bijpassende gerechtjes.

We serveren drie heerlijke bieren die je smaakpapillen zullen verwennen, vergezeld van verrukkelijke hapjes die de smaken van de bieren completeren. En als je nog meer wilt genieten, kun je het arrangement uitbreiden met een vierde gang voor een nog rijker culinair avontuur.

Vergeet bij het maken van je reservering niet om eventuele allergenen te vermelden, zodat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen van het arrangement kan genieten.

De prijs voor dit arrangement is slechts €29.50 per persoon.

 

 

Welkom bij het Biergenootschap d’Ontmoeting!

Op onze uitgebreide bierkaart prijken maar liefst 40 speciaalbieren, elk met hun eigen unieke karakter en smaakprofiel. En omdat we vinden dat echte bierliefhebbers beloond moeten worden, hebben we besloten om ons eigen biergenootschap te starten.

Als lid van ons Biergenootschap krijg je een stempelkaart met ruimte voor 20 stempels, te verzamelen uit ons eigen assortiment. Maar hier komt het leuke gedeelte: 7 van deze stempels kun je verdienen onder ludieke voorwaarden, waardoor het verzamelen van stempels een avontuur op zich wordt. En omdat we graag vernieuwen, wordt de stempelkaart jaarlijks vernieuwd, zodat je altijd nieuwe bieren kunt ontdekken.

Maar dat is nog niet alles! Als lid van ons Biergenootschap krijg je ook een exclusieve uitnodiging voor onze proefavonden, die om de twee maanden plaatsvinden. Tijdens deze avonden kun je genieten van bijzondere bieren en gezelligheid, tegen een kleine eigen bijdrage.

Benieuwd naar meer informatie? Kom langs bij de bar en vraag naar de mogelijkheden om lid te worden van ons Biergenootschap. We verwelkomen je graag in onze gemeenschap van bierliefhebbers!